Rootsfestivalen
i Brønnøysund
16.-19. juli 2014

Program

Billetter

Festivalinfo

Frivillige

Arkiv

 

Rootsfestivalen i Brønnøysund arrangeres av Kulturcompagniet

Festivalinfo


Festivalområdet
Alle arrangementene under årets festival vil foregå i et telt- og uteområde sør for Havnesenteret (AMFI) midt i sentrum av Brønnøysund. Det vil bli et musikktelt som brukes på dagtid. Hovedarrangementet på kveldene foregår i friluft, men deler av området vil også bestå av telt, hvor de fleste av publikum kan søke ly i tilfelle regn. Det vil i tillegg bli et serveringstelt hvor Hildurs Urterarium serverer mat dag og kveld. 
All musikk på dagtid er gratis og har fri aldersgrense. Tilgang til festivalområdet på kveldstid er mot betaling og har 18 års aldersgrense. Åpningstider: Onsdag kl. 13:00-22:00, torsdag til lørdag kl. 13:00-19:00 og 20:00-01:00.

Parkering
Det er gratis parkering i Brønnøysund sentrum, og gode parkeringsmuligheter innenfor tre-fire minutters gangavstand.

Reise

Brønnøysund har god kommunikasjon med flere daglige flyruter fra Oslo, Trondheim, Bodø og Bergen, hurtigruteanløp, buss til og fra Bindal, Namsos, Grong, Mosjøen og Sandnessjøen. I tillegg er det hurtigbåtforbindelse til Vega og Sandnessjøen.

Overnatting
Det finnes mange muligheter for overnatting i Brønnøysund og omegn. Her følger nettadressene til de forskjellige stedene:

Thon Hotel Brønnøysund (Rootsfestivalens samarbeidspartner)
Thon Hotel Torghatten
Galeasen Hotell
Corner Motell
Rødligården Soveri
Torghatten Camping
Mosheim Camping
Skogmo Familiecamp

Festivalkontoret 
finner du på festivalområdet. Åpent hver dag fra kl. 13:00 til festivalområdet stenger. Her du få kjøpt billetter, rootseffekter, festivalmynt og innløst festivalpass.

Festivalmynt er eneste gyldige betalingsmiddel under konserter på hovedscenen, og kan også brukes i Rootsteltet. Du får kjøpt mynter på festivalkontoret eller ved inngangen til hovedscenen.

Lyd og bilde
Det er ikke tillatt å ta med profesjonelle kameraer, lyd og videoutstyr inn på festivalområdet med unntak av presse. Inndratt utstyr blir tatt vare på og utlevert på festivalkontoret.

Mat og drikke
Det er ikke tillatt å ta med mat og alkoholholdige drikker inn på festivalområdet. Det serveres festivalmeny, øl, vin og mineralvann.

Tilbud til barn og ungdom
Onsdag kveld arrangeres gratiskonserter med Sirkus Eliassen (i samarbeid med Sparebank 1 Nord Norge) og Honningbarna. 
Ungdommens Roots, konsert med unge talenter, arrangeres lørdag kl. 13:00.
Brønnøy kino kjører flere forestilliger for barn under festivalen til reduserte priser.