Rootsfestivalen
i Brønnøysund
16.-19. juli 2014

Program

Billetter

Festivalinfo

Frivillige

Arkiv

 

Rootsfestivalen i Brønnøysund arrangeres av Kulturcompagniet

Frivillig til Rootsfestivalen 2013

Det var rundt 100 frivillige som jobbet under Rootsfestivalen 2012. Det var en av hovedårsakene til at festivalen nok en gang ble en suksess! Som frivillig på festivalen får du en unik opplevelse, en sjanse til å være en av de som jobber i bakgrunnen, som sørger for at hjulene går rundt og bidrar til en vellykket festival.

Før festivalen starter trenger vi frivillige til rigging. Videre gjennom hele festivalen til forskjellige oppgaver. Etter festivalen trenger vi også frivillige som kan være med å rydde og rigge ned det som gjenstår. Du kan være med å bidra en dag eller gjerne flere dager. Frivillige som kan jobbe flere dager foretrekkes.

Hvem kan være frivillig?

Aldersgrensen for å være frivillig er 16 år for noen jobber, mens de fleste av oppgavene krever at du er 18 år. Som frivillig på Rootsfestivalen deltar du i en eller flere av alle de oppgavene som skal løses for at festivalen skal kunne arrangeres. Vi forventer at du møter opp til avtalt tid og bidrar så godt du kan helt til arbeidsøkten er over. Du trenger ikke å ha festivalerfaring fra før. Vi søker etter engasjerte mennesker med positiv innstilling. Som frivillig får du en fantastisk mulighet til å få masse ny erfaring, se spennende konserter og ikke minst blir kjent med mange nye mennesker.

«Betalingen» er at du er med på å lage stemning i byen vår i tillegg til et minne for livet, god musikk, god mat, evig takknemlighet og litt til...

Den som jobber minst to vakter har fri adgang til festivalområdet en av kveldene. Det er et begrenset antall friplasser hver kveld. Alle frivillige får eksklusive festivaleffekter produsert kun for arrangør. Senere vil du bli invitert til et «feire oss selv»-arrangement for de frivillige som har jobbet under festivalen.

Hva gjør de frivillige?

Vi trenger frivillige til en lang rekke områder. Vi trenger alltid folk med erfaring fra relevant arbeid, Har du for eksempel førerkort for større kjøretøy, har du vekterkurs, er du en handyman- eller woman, er flink til å lage mat eller har jobbet i servicenæringen, - ja, da er det garantert en jobb for deg på Rootsfestivalen.

Hvilke arbeidsoppgaver har vi til deg?

Vi kan dessverre ikke garantere at alle får jobbe med akkurat det de ønsker, men vi prøver å ta hensyn til dine ønsker så langt dette er mulig. I all hovedsak må vi disponere dere slik at alle oppgaver dekkes på en god måte.

Har du spørsmål om det å være frivillig, kontakt Frank Maasø på frank(@)rootsfestivalen.no (fjern parentesen når du skal sende e-post) eller mobil 40236839.

Kurs for frivillige

Også i år vil det bli arrangert kurs for de som jobber som frivillige under Rootsfestivalen. Kurset er i samarbeid med Nord Norsk Pensjonistskole. Kurset vil bli arrangert før festivalen, og alle frivillige vil få tilbud om kurs direkte.

Meld deg som frivillig